Extra services

Naast Airport Transfers biedt Taxi First ook een aantal extra services aan:

Point-to-point

Als vanzelfsprekend verzorgd Taxi First kwalitatief hoogstaand vervoer van adres tot adres. Bijvoorbeeld naar van uw huisadres naar een theater, strandpaviljoen of vakantiewoning. Point-to-point vervoer doen wij door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Wij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en zorgen ervoor dat uw reis comfortabel, veilig en prettig verloopt.

Maritime

Heeft u een welverdiende cruise vakantie geboekt? Taxi First brengt u in alle comfort naar de cruise terminal van Rotterdam of een andere haven. Dankzij onze maritime transport kunt u zorgeloos aan boord stappen van een cruiseschip. Onze chauffeurs helpen u tevens graag bij het uitladen van uw bagage.

Airline Crew Transportation

Wilt u dat de bemanningsleden van uw luchtvaartmaatschappij comfortabel, op tijd en zorgeloos op hun bestemming arriveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wekelijks verzorgen wij meerdere ritten voor stewardessen, piloten en luchtverkeersleiders. U kunt onze Airline Crew Transportation boeken voor medewerkers van Schiphol, Eindhoven Airport en andere luchthavens. Met onze uitgebreid wagenpark hebben wij voor iedere vraag een passende oplossing.

Transfers for Travel agencies

Ook voor reisorganisaties hebben wij op maat gemaakte transport oplossingen zodat uw klanten zorgeloos, comfortabel en snel van a naar b reizen. Met Transfers for Travel agencies biedt Taxi First de reisbureaus een stukje ontzorging. Onze chauffeurs halen uw klanten bij de luchthaven op en brengen hen naar de accommodatie. Indien gewenst met tussenstops langs verschillende hotels. Ons wagenpark telt voldoende luxe minibusjes voor het vervoeren van grote groepen.

Boek een rit