De voordeligste optie naar de luchthaven,
vanuit heel Nederland!

Rit boeken Over ons Bellen

 • Gratis annuleren en wijzigen
 • Altijd een privé-taxi
 • Gratis bagage mee
 • Online betalen

  Taxi First

  Wilt u een luxe taxi in Amsterdam reserveren of boeken? Taxi First heeft jarenlange ervaring met airport transfers, Point-to-point vervoer en taxiritten naar cruise terminals. Reis zonder gedoe naar uw bestemming met de luxe taxi's van Taxi First. Onze wagens bieden een hoog comfort en hebben voldoende ruimte voor uw bagage. Direct een luxe taxi in Amsterdam nodig? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

  Betaalmogelijkheden

  We bieden veel verschillende betaalmogelijkheden in onze taxi's. Betaal o.a. met contant, pin, IDeal, MasterCard, Visa of American Express. Online betalen is bovendien ook mogelijk.

  Rit boeken Over ons

  Airport transfers

  • Taxi naar alle airports in Nederland
  • Taxi naar alle airports in België
  • Taxi naar alle airports in Frankrijk
  • Taxi naar alle airports in Duitsland

  Eerlijk en transparant

  U weet van tevoren wat de taxirit u kost, geen verborgen kosten of extra’s. Gaat het een keer niet goed? Dan maken wij dat graag goed met u en reist u de volgende keer gratis met ons. Dit is zowel voor u als voor onze chauffeurs wel zo prettig.

  Persoonlijk en vertrouwd

  Bij Taxi First bent u niet zomaar een klant of een toerist, wij willen graag dat u terug komt en ons als uw vaste partner voor luchthavenvervoer ziet. En daarom krijgt u van ons een persoonlijke service, waardoor u hetzelfde gevoel krijgt als bij een familielid dat u naar de luchthaven brengt.

  Prijs-kwaliteitverhouding

  Wij beloven u de laagste prijs, maar dit is niet de reden dat u voor ons blijft kiezen.  Een prettige reiservaring staat voorop. Bij Taxi First wordt u altijd vervoerd in een nette, ruime taxi. Met een chauffeur die zijn talen spreekt en weet wat gastvrijheid en veilig rijgedrag is.

  Airport transfers

  Wanneer u op zoek bent naar een airport transfer, kunt u rekenen op Taxi-First. Wij zorgen ervoor dat uw vliegreis zorgeloos en comfortabel begint. Wij brengen u op ieder gewenst moment naar uw vluchthaven. Daardoor heeft u geen stress en zorgen over treintijden, lang parkeren of andere onaangename zaken. Komt u terug van uw reis? Dan halen wij u op de afgesproken tijd op en zorgen dat u comfortabel, snel en veilig weer thuiskomt.

  Boek een rit

  Een taxi nodig naar de luchthaven, uw vakantiewoning over de grens of een goede vriend(in)? Boek gemakkelijk een taxi online. De tool toont direct de tarieven zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.